MOHAMAD MUZAMMIL MOHAMAD NOOR IKON ISTIMEWA KEBANGSAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 29 Februari 2016 – Pensyarah Kanan Sejarah Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, Universiti Sains Malaysia (USM) Dr. Mohamad Muzammil Mohamad Noor, 44, dinobatkan sebagai Ikon Istimewa Kebangsaan sempena Program Konvensyen Orang Kurang Upaya Kebangsaan 2016 di Langkawi International Convention Centre (LICC) kelmarin.