MCKK JOHAN DEBAT PIALA PENGARAH KAMPUS KESIHATAN 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 29 Februari 2016 – Pasukan debat Kolej Melayu Kuala Kangsar (MCKK) membuktikan keunggulan mereka apabila menjuarai pertandingan Debat Piala Pengarah Kampus Kesihatan 2016. Peserta MCKK yang dibarisi Muhammad Sirhan Sidqi Abd Aziz, Muhammad Haikal Mansor, Muhammad Zulamin Zulkipli dan Mohamad Norman Hakimi Dinali, menewaskan Maktab Rendah Sains Mara Taiping dalam pertandingan akhir yang berlangsung di Dewan Pusat Mahasiswa, USM Kampus Kesihatan.