ANTARABANGSAKAN PANTUN, KATA TNC HEPA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, PULAU PINANG, 28 Februari 2016 - Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni) Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Adnan Hussein berharap Pesta Pantun Antara Desasiswa (PADU) akan melibatkan penyertaan para peserta dari kalangan pelajar antarabangsa seterusnya dapat mengantarabangsakan pantun pada masa hadapan.