USM, UNIVERSITY OF BATH RANCANG KERJASAMA PINTAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 23 Februari 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) sedang giat mengadakan rundingan bersama University of Bath (UoB), United Kingdom bagi merealisasikan hasrat mewujudkan kolaborasi membangunkan beberapa program akademik secara bersama. Pro Vice-Chancellor UoB, Profesor Colin Grant berkata, pihaknya komited menyumbang kepakaran dan pengalaman bagi menjayakan hasrat kedua-dua universiti untuk meneroka potensi penyelidikan dasar awam, pengurusan pendidikan tinggi, kejuruteraan dan sebagainya secara bersama.