USM TANDATANGANI MEMORANDUM PERSEFAHAMAN UNTUK PENYELIDIKAN PERDAMAIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
TOKYO, JEPUN, 22 Februari 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menandatangani dua Memorandum Persefahaman (MoU) untuk mengukuhkan kerjasama dengan dua buah universiti di Jepun. Naib Canselor USM Profesor Dato' Dr. Omar Osman yang dalam rangka lawatan kerja ke negara tersebut menandatanganinya dengan SOKA University dan TODA Institute for Global Peace and Policy Research di sini.