SAKSIKAN MALAM IMPRESARIO 2.0 BERTEMAKAN HIKAYAT ADIKARMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 21 Februari 2016 - Kumpulan Kesenian Adikarma Universiti Sains Malaysia (USM) akan mempersembahkan Malam Impresario 2.0 pada tahun ini yang bertemakan Hikayat Adikarma pada 5 dan 6 Mac 2016 jam 8:30 malam – 10:30 malam di Dewan Budaya USM. Demikian kata Pengarah Projeknya yang merupakan pelajar tahun tiga dari Pusat Pengajian Sains Fizik, Nadhir Rusli Bin Badaruddin.