PROGRAM DISKUSI LESTARI PANTAI TIMUR KUKUH HUBUNGAN MAHASISWA USM, UNISZA DAN UMT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Pulau Pinang, 24 Februari 2016 – Program Diskusi Lestari Pantai Timur Sekretariat Rakan Muda Universiti Sains Malaysia (SRMUSM) bersama-sama Sekretariat Rakan Muda Universiti Malaysia Sultan Zainal Abidin (UnisZA) dan Universiti Malaysua Terengganu (UMT) merupakan salah satu langkah untuk menjalin serta mengeratkan silaturahim antara pelajar ketiga-tiga buah universiti.