KOR SUKSIS USM BERBAKTI KEPADA MASYARAKAT PANTAI REMIS PERAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 22 Februari 2016 - Pasukan Kor Suksis Universiti Sains Malaysia (USM) mengadakan program khidmat komuniti bersama masyarakat di Dewan Masjid Nabawi Pengkalan Baru Pantai Remis Perak dan Sungai Beruas, Pantai Remis Perak yang merupakan Bakti Siswa Perdana pasukan ini barubaru ini.