AARG USM – 22 TAHUN BERKHIDMAT UNTUK KOMUNITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 23 Februari 2016 – Kumpulan Bertindak dan Penyelidikan AIDS atau AIDS Action & Research Group (AARG) di Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan Universiti Sains Malaysia (USM) telah 22 tahun membantu masyarakat dalam memberikan maklumat yang tepat tentang gejala HIV/AIDS.