USM PERKUKUH HUBUNGAN DENGAN UNIVERSITI JEPUN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
TOKYO, JEPUN, 19 Februari 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus memperkukuhkan usaha kolaborasi dengan universiti-universiti di negara Jepun apabila Naib Canselor Profesor Dato' Dr. Omar Osman mengadakan kunjungan ke sana sejak Selasa lalu untuk mengikuti the 3rd Council Meeting for the Promotion of Education and Research on Technology and Science di Tokyo, Jepun sebagai ahli majlis tersebut.