PUSAT REHABILITASI KESEIMBANGAN BADAN DAN STROK BERI MANFAAT KEPADA MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
BACHOK, 20 Februari 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Program Audiologi Pusat Pengajian Sains Kesihatan mengadakan kerjasama dengan Ikhlas Care Complementary Medicine dalam membangunkan Pusat Rehabilitasi Keseimbangan Badan dan Strok bertempat di Bachok. Penganjuran Expo Kesihatan telah diadakan hari ini dalam usaha memperkenalkan pusat ini kepada komuniti dan berjaya menarik minat hampir 200 orang pengunjung.