MGTF SERTAI PROGRAM RAMAH MESRA SEHARI BERSAMA KOMUNITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Februari 2016 - Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah (MGTF) Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini mengadakan menyertai Program Sehari Bersama Jabatan Mufti Negeri Pulau Pinang bertempat di Masjid Terapung Tanjung Bungah Pulau Pinang. Menurut Pengarah MGTF USM Zolkurnian Hassan, pihak MGTF USM dijemput oleh Jabatan Mufti Pulau Pinang untuk terlibat sama dengan Program Libatsama Komuniti ini yang mensasarkan perkongsian ilmu dan pengalaman bersama masyarakat setempat.