MEMBUDAYAKAN KESUKARELAWANAN BELIA MENERUSI iM4U - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 20 Februari 2016 - Program tahunan iM4U, 'Reach Out Convention & Celebration' bermula kembali pada Februari 2016 dan menjadikan Universiti Sains Malaysia (USM) sebagai lokasi sulung program ini dan berjaya menarik minat lebih 30,000 golongan belia sejak penubuhannya pada tahun 2013.