“AMPHIBIOUS RESILIENT HOUSE” - INOVASI KETIKA BENCANA BANJIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 17 Februari 2016 - Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan (PPPBP) telah mengharumkan nama Universiti Sains Malaysia (USM) apabila pelajarnya memenangi beberapa kategori dalam pertandingan Autodesk Malaysia Design Competition (AMDC) baru-baru ini anjuran bersama Autodesk, Kementerian Pendidikan Malaysia dan Prestariang.