USM SUMBANG TILAM UNTUK MANGSA OMBAK BESAR PULAU KUNDOR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KOTA BHARU, 8 Februari 2016 - "Terima kasih USM sumbangkan tilam, Sebelum ini kami cuma tidur beralaskan tikar di atas lantai simen sekolah,"luah sebahagian mangsa banjir ombak besar Pantai Pulau Kundor, Pengkalan Chepa. Seramai 85 mangsa daripada 17 keluarga yang tinggal berhampiran pantai dipindahkan sementara ke Sekolah Kebangsaan Pulau Kundor.