USM SEDIA KHIDMAT PAKAR MELALUI PROGRAM 'BEYOND HOSPITAL BOUNDARIES' - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 4 Februari 2016 – Jika di negara-negara maju, bertemu kaunselor atau ahli psikologi adalah satu kebiasaan atau lumrah tatkala berhadapan dengan masalah psikososial, tetapi berbeza dengan di negara kita yang melohatnya dengan pandangan sinis malah menjadi 'tabu' yang kurang menyenangkan.