USM ANJUR BENGKEL PENGURUSAN PESAKIT PENING DAN STROK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 4 Februari 2016 – Universiti Sains Malaysia melalui Unit Keseimbangan Program Audiologi, Pusat Pengajian Sains Kesihatan, telah menganjurkan Bengkel Pengurusan Pesakit Pening Dan Strok melalui terapi solat. Bengkel ini bertujuan untuk memberi pendedahan dan kefahaman kepada warga kerja kesihatan mengenai modul BAL Ex, BAL Ex Stroke dan BAL Ex Physio yang mana ianya merupakan latihan keseimbangan badan yang dicipta oleh beberapa penyelidik USM.