SELAMAT TAHUN BARU CINA DARI NAIB CANSELOR DAN PENGURUSAN TERTINGGI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Naib Canselor, Profesor Dato' Dr. Omar Osman mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh warga USM, para alumni dan rakan taulan. "Selamat Tahun Baru Cina kepada semua dari saya dan seluruh pengurusan tertinggi USM dalam semangat kekeluargaan, muhibah dan perpaduan yang erat dengan saling memahami dan meraikan kepelbagaian yang ada dengan penuh hormat, meriah dan sejahtera," kata Omar.