KANJI SAGU PROSPEK MASA HADAPAN INDUSTRI MAKANAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 5 Februari 2016 – Abad ke-21 ini menyaksikan trend pengguna yang semakin berilmu dan sentiasa mengambil berat tentang kesihatan sekaligus menyebabkan permintaan terhadap produk makanan yang bebas aditif semakin meningkat, dan ini memaksa usaha penyelidikan dalam industri makanan juga dipertingkatkan selaras dengan permintaannya yang tinggi kini.