USM ADAKAN KLINIK BERHENTI MEROKOK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 2 Februari 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) berusaha membantu mereka yang ingin berhenti merokok dengan menawarkan perkhidmatan Klinik Berhenti Merokok di Hospital USM seperti dilakukan di Pusat Sejahtera USM Kampus Induk. Menurut Ketua Penolong Pengarah Klinikal Hospital USM, Dr. Tengku Mastura Tengku Mohamad, perkhidmatan Klinik Berhenti Merokok disediakan kepada mereka yang ingin berhenti merokok tidak kira warga staf USM atau pun masyarakat luar.