TERAPI SOLAT BANTU ATASI PENYAKIT PENING - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 4 Februari 2016 – Penyakit 'pening' mempunyai tafsiran yang sangat luas bergantung kepada bagaimana seseorang itu menjelaskan apakah yang sebenarnya dimaksudkan sebagai pening. Secara amnya, pening adalah gangguan keseimbangan tubuh yang berlaku secara tiba-tiba, sekejap, berpanjangan atau berulang-ulang.