FATIN SUMBANG EMAS KEDUA PERIBADI UNTUK USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SKUDAI, 3 Februari 2016 – Kem kontigen Universiti Sains Malaysia (USM) gembira pada hari ini dengan hadirnya sebutir lagi emas dari sukan memanah yang menjadikan pungutan emas keempat USM untuk Kejohanan Sukan Institusi Pendidikan Tinggi (SUKIPT) yang sedang berlangsung di Universiti Teknologi Malaysia (UTM).