USM DIDIK 43 KELUARGA ORANG ASLI KAMPUNG LANGKOR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SUNGAI SIPUT, 31 Januari 2016 - Perasaan bersyukur dan berterima kasih yang teramat oleh penduduk orang asli Kampung Langkor, Sungai Siput (U) Perak tidak dapat disembunyikan tatkala menerima kunjungan oleh delegasi dari Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam, Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini.