USM DAN POKB BANTU PENDUDUK LUAR BANDAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
MACHANG, 1 Februari 2016 – Hospital Universiti Sains Malaysia (USM) mengadakan program khidmat masyarakat di Sekolah Kebangsaan Jambu Lawar, Machang sempena Pelancaran Kelas Pembelajaran Abad ke-21 dengan disertai oleh pasukan Tabung Darah Bergerak Hospital USM. Program dirasmikan oleh Timbalan Menteri Kemajuan Luar Bandar Datuk Ahmad Jazlan Yaacob.