NAIB CANSELOR USM SERTAI SIDANG PLENO RAPAT KERJA NASIONAL PENDIDIKAN TINGGI INDONESIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SERDONG, INDONESIA, 1 Februari 2016 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman satu-satunya pemimpin universiti luar dijemput menghadiri Rapat Kerja Nasional Pendidikan Tinggi Indonesia 2016 yang dianjurkan oleh Kementerian Riset, Teknologi dan Pendidikan Tinggi selama dua hari mulai hari ini.