USM, MPSP BEKERJASAMA DENGAN JEPUN BAIKPULIH PASAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 27 Januari 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) bekerjasama dengan tiga lagi pihak dari Jepun iaitu Japan International Cooperation Agency (JICA), Yokohama City University (YCU) dan City of Yokohama (CY) serta Majlis Perbandaran Seberang Perai (MPSP) menjalankan projek membaikpulih pasar lama di Bukit Mertajam Pulau Pinang.