USM BANTU TINGKATKAN KECEKAPAN PDRM DALAM BIDANG IT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 27 Januari 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) akan terus berbakti kepada komuniti Polis Diraja Malaysia (PDRM) dalam sebarang aktiviti pemindahan dan perkongsian ilmu pada masa yang akan datang. Demikian ujar Pengarah Pusat Jaringan Industri dan Masyarakat USM, Tuan Syed Yusof Syed Kechik dalam majlis perasmian penutupan kursus teknologi maklumat (IT) modul pembelajaran Microsoft Words dan Power Point pegawai kanan APR dan pegawai awam PDRM Pulau Pinang yang berlangsung di Pusat Teknologi Pengajaran dan Multimedia (PTPM) USM.