PERHEBATKAN HUBUNGAN AHLI MPP ANTARA UNIVERSITI-UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 27 Januari 2016 - Ahli Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menerima kunjungan daripada 21 orang ahli MPP Universiti Sultan Zainal Abidin (UNISZA) Terengganu dalam Program Delegasi Jelajah Al-Fateh yang sebelum ini mereka ini mengunjungi Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Universiti Utara Malaysia (UUM), Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan beberapa universiti lain lagi.