MENGOPTIMUM SUMBER KEJURUTERAAN JAYAKAN TRANSFORMASI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 28 Januari 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) berusaha mengoptimumkan penggunaan sumber yang ada termasuk dalam pelbagai bidang kejuruteraan sebagai sebahagian usaha mentransformasi universiti menjayakan APEX 2020. Menurut Naib Canselor, Profesor Dato’ Dr. Omar Osman, ini termasuklah meningkatkan usaha penjanaan kewangan yang lebih lestari dalam menjayakan perancangan yang ada.