DELEGASI BEIJING ADAKAN LAWATAN RASMI KE MGTF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 29 Januari 2016 - Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah (MGTF) Universiti Sains Malaysia (USM) bertuah kerana menerima pelawat dari negara Cina kelmarin untuk mengadakan lawatan rasmi ke muziumnya. Menurut Kurator bahagian Pemasaran, Komunikasi, Korporat dan Promosi MGTF USM, Nurul Ashikin Shuib, lawatan ini disertai oleh delegasi dari China Soong Ching Ling Foundation (CSCLF), Beijing, China, SCL Children's Science & Technology Pavilion, Beijing, China, Children & Youth's Activities Center of Chao Yang District, Beijing, China, bersama delegasi Malaysia dari SRJK (C) Min Sin, Penang Sun Yat Sen Museum dan Vision Academy (M) Sdn. Bhd.