USM MANTAPKAN PENGURUSAN KEWANGAN UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 22 Januari 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) akan memberi fokus kepada proses penjanaan kewangan dan penjimatan kos untuk universiti dalam menghadapi cabaran yang mendatang dari sudut pengurusan bajetnya.