USM JUARA KESELURUHAN NPSC 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 24 Januari 2016 - Kontingen dari Pusat Pengajian Sains Farmasi Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengekalkan kejuaraan keseluruhan National Pharmacy Sports Carnival (NPSC) 2016 yang dianjurkan di Universiti Malaya (UM) pada 22 hingga 24 Januari 2016. Kontingen USM telah merangkul 10 emas, 7 perak dan 3 gangsa mendahului kontingen UM yang merangkul 8 emas dan Cyberjaya University College of Medical Sciences (CUCMS) 6 emas untuk menduduki tempat kedua dan ketiga.