USM BANGGA DUA PENYELIDIK IKUTI EKSPEDISI ANTARTIKA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 20 Januari 2016 - Dua orang penyelidik dari Universiti Sains Malaysia (USM), Dr. Foong Swee Yeok dan Muhamad Hilal Bin Mohd Zainudin adalah di antara lapan orang penyelidik dari enam buah universiti tempatan yang menyertai ekspedisi ke Antartika selama 22 hari bermula 18 Januari lalu sebagai kesinambungan dari penglibatan saintis tempatan dan ekspedisi-ekspedisi saintifik Malaysia ke Antartika sejak tahun 1999 lagi.