KERJASAMA DENGAN PU PROFILE PERKASA PELAJAR HBP USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 22 Januari 2016 – Kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) dengan syarikat berpengalaman luas dalam bidang pembinaan berteknologi di negara ini, PU Profile Sdn. Bhd (PU) disifatkan bakal memberi manfaat besar buat pelajar USM. Naib Canselor USM, Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata, tiga fokus kerjasama akan melihat kepada kekuatan PU dalam sistem bangunan industri (IBS), teknologi termaju dalam pembinaan serta rekabentuk bangunan yang boleh dimanfaatkan oleh para pelajar.