ASENet KUKUH BIDANG KEUSAHAWANAN DI ASEAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 21 Januari 2015 - Konvensyen Keusahawanan Pelajar ASEAN anjuran Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Majlis Pewakilan Pelajar USM (MPP USM) diadakan bertujuan untuk memperkenalkan dan mengukuhkan semangat keusahawanan dalam kalangan pelajar universiti ASEAN serta melancarkan ASEAN Students Entrepreneurship Network (ASENet) 2016.