ASENet 2016 DISAMBUT BAIK PELAJAR-PELAJAR NEGARA ASEAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 21 Januari 2016 – Konvensyen Rangkaian Keusahawanan ASEAN atau ASEAN Student Entrepreneurship Network (ASENet) 2016 yang dianjurkan oleh Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Majlis Perwakilan Pelajar disambut baik oleh peserta daripada negara-negara ASEAN. ASENet 2016 disertai oleh 200 orang pelajar dari 15 buah universiti di Malaysia, Singapura, Thailand, Laos, Vietnam, Myanmar, Indonesia, Filipina dan Brunei ini betujuan untuk memperkenalkan dan mengukuhkan semangat keusahawanan dalam kalangan pelajar universiti ASEAN.