USM DAN NCIA PINDAH ILMU UNTUK KOMUNITI, KOMERSIAL MADU KELULUT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Januari 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Inovasi Komuniti (CIC) dengan kerjasama Pihak Berkuasa Perlaksanaan Koridor Utara (NCIA) Malaysia dan tenaga kepakaran USM melaksanakan Projek Ternakan Kelulut (Trigona Bee Farm) bersama komuniti di Kampung Teloi Tua, Sik, Kedah untuk mendapatkan Madu Kelulut yang boleh dikomersialkan.