USM BUKA PERMOHONAN IKUTI PENGAJIAN IJAZAH SARJANA MUDA DAN DIPLOMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Universiti Sains Malaysia (USM) mempelawa calon-calon yang berkelayakan untuk memohon masuk atas talian (on-line) untuk mengikuti Program Pengajian Ijazah Sarjana Muda Sidang Akademik 2016/2017 secara sepenuh masa dan secara jarak jauh. Permohonan untuk Program Pengajian Jarak Jauh (PPJJ) dibuka dari 4 Januari 2016 hingga 21 Mac 2016 manakala permohonan Saluran Perdana dibuka dari 18 Januari 2016 hingga 4 April 2016.