STROK HABA BOLEH MENGUNDANG KOMPLIKASI KEPADA SISTEM SARAF OTAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 18 Januari 2016 - Kenyataan Media oleh Menteri Sains, Teknologi & Inovasi Datuk Seri Panglima Madius Tangau pada 8 Januari 2016 mengatakan cuaca panas dan kering yang kini berlaku di negeri Perlis dan Kedah dijangka akan turut dirasai seluruh Semenanjung Malaysia pada penghujung Januari hingga Mac 2016 dan keadaan yang sama dijangka turut berlaku di Sabah dan Bahagian Limbang dan Miri di Sarawak.