PERJALANAN INI BUKAN MUDAH – AHMAD FARHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 18 Jan. 2016 – Pengarah merangkap Penolong Naib Canselor baharu Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Ahmad Farhan Mohd. Sadullah menyifatkan amanah baru yang digalasnya adalah satu permulaan perjalanan yang bukan mudah. Apatah lagi jelasnya, dengan kekangan semasa serta keadaan ekonomi yang tidak menentu memberikan cabaran yang amat getir untuk ditempuh. Namun katanya, ia bukanlah pematah semangat untuk terus maju, sebaliknya cabaran yang datang perlu ditangani dengan strategi yang tepat dan efisien.