PAKAR TEKNOLOGI PENGAJARAN USM HASIL MODEL REKA BENTUK PENGAJARAN ABAD KE-21 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Januari 2016 – Pakar Teknologi Pengajaran Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dr. Balakrishnan Muniandy, 60, bersama-sama tokoh pendidik cemerlang Dr. Ismail Zain telah meneroka model baharu reka bentuk pengajaran yang sesuai dengan Abad Ke-21 yang dijalankan projek rintisnya sekarang ini untuk kegunaan sekolah-sekolah di negara ini.