DBP TERBITKAN BUKU HASIL KARYA PENSYARAH PPPJJ USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Januari 2016 – Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (PPPJJ) Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini mengorak langkah menjalinkan kerjasama dengan Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) untuk menerbitkan buku-buku hasil karya pensyarahnya. Dekannya, Profesor Madya Dr. Mustafa Fadzil Farid Wajidi berkata, PPPJJ USM amat berbesar hati atas kerjasama yang ditunjukkan oleh DBP dalam menjalinkan kerjasama untuk memasarkan buku-buku ini kepada masyarakat.