MGTF USM ANJUR PAMERAN ‘WE WERE THERE’ KARYA PELA JAR ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 15 Januari 2016 – Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah Universiti Sains Malaysia (MGTF USM) kini sedang menganjurkan pameran bertajuk 'We Were There', bermula dari 11 sehingga 30 Januari 2016. Menurut Pengarah MGTF USM, Zolkurnian Hassan, hasil seni yang dipamerkan kali ini dibawa khas oleh pelajar Ijazah Doktor Falsafah (PhD) dari Pusat Pengajian Seni (PPS) USM iaitu Farhad Fakhrian dan Elham Shafaei dari Iran.