TIDAK ADA KES KEBULURAN DI UNIVERSITI AWAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 11 Januari 2015 - Sekretariat Timbalan-timbalan Naib Canselor (Hal-Ehwal Pelajar dan Alumni - HEPA) Universiti Awam menafikan adanya kes pelajar universiti yang tidak cukup makan atau kebuluran di kampus malah sebagai pihak yang bertanggungjawab ke atas isu kebajikan pelajar universiti, melahirkan rasa terkejut terhadap laporan-laporan tersebut dan cara bagaimana kes-kes tersebut dilaporkan.