SAKSIKAN TEATER RUMAH WELFARE I'N TOBAQ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 13 Januari 2016 - Teater Rumah Welfare I'n Tobaq merupakan idea daripada sebuah skrip asal "Ini Rumah Kita" karya Aina Nabila Ahmad yang pernah memenangi hadiah tempat pertama Sayembara Menulis Skrip Drama Pentas Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) tahun 2011 dan juga pernah menerima Hadiah Sastera Perdana Malaysia bagi tahun 2012.