Tahniah Kepada Pelajar yang Berjaya Mengikuti Program VRP 2017!! - P3NEURO, Pusat Perkhidmatan & Penyelidikan Neurosains (Pusat Perkhidmatan & Penyelidikan Neurosains, 2017)
Tahniah di ucapkan kepada tiga orang pelajar lepasan SPM, MRSM Tumpat, iaitu Muhammad Wafiy Bin Mohamad Raezi, Abdul Aziz Bin Abdul Wahab dan juga Wan Muhammad Dihya'Uddin Bin Mazlan.