USM KOMITED BANTU OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 21 Disember 2015 - Bekerja dan mempunyai pendapatan sendiri merupakan impian setiap orang termasuk orang kurang upaya (OKU) kerana kemampuan untuk bekerja dan mendapat pendapatan akan meningkatkan harga diri dan mampu mengubah taraf hidup mereka. Pensyarah Kanan Pusat Pengajian Sains Kesihatan, Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM), Dr. Mohd Zulkifli Abdul Rahim berkata, kesedaran masyarakat mengenai potensi dan kebolehan OKU masih lagi rendah.