RAMAI MUKA BAHARU DILANTIK SEBAGAI PEMIMPIN PELAPIS HADAPI CABARAN BESAR MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 Disember 2015 - Terdapat ramai muka baharu dilantik sebagai pemimpin pelapis dalam kalangan ketua Pusat Tanggungjawab (PTJ) - dekan, pengarah, penyelaras dan penggawa - untuk menghadapi cabaran lebih besar dalam memegang amanah membawa Universiti Sains Malaysia (USM) ke hadapan bermula 2016 untuk tempoh tiga tahun bagi menghadapi pelbagai cabaran yang ada termasuk membantu menjana pendapatan melalui pelbagai kaedah.