KITA MAMPU HADAPI CABARAN TERMASUK JANA PENDAPATAN - PROF LKT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 Disember 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) mampu harungi pelbagai cabaran pada masa hadapan termasuk untuk menjana pendapatan. Pengarah, Pejabat Pengurusan dan Kreativiti Penyelidikan dan juga Pengarah Pejabat Kolaborasi Antarabangsa Profesor Dr. Lee Keat Teong berkata saranan Naib Canselor untuk ketua-ketua Pusat Tanggungjawab (PTJ) berbuat demikian amat tepat dengan masanya.