KEUPAYAAN PENSYARAH USM TERUS DIIKTIRAF DI PERSADA ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 22 Disember 2015 – Pensyarah Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Abdul Latif Ahmad sekali lagi mengharumkan nama universiti di persada antarabangsa apabila menerima anugerah “World Scientist Awards 2015” oleh badan inovasi berprestij Korea.